Dags för match mot Tollered som vi har legat i samma serie som sedan 2017. Dvs två lag som känner varandra bra.
Lite oväntat att det blev spel på gräset men det var inget som något av lagen klagade på, i alla fall inte på förhand.
För första gången på länge fulltalig trupp. Men då gick självklart Jansson sönder på uppvärmningen och det var fyra på bänk vilket iofs inte var fy skam.
Vi passade på att testa ett nytt spelsystem.

Första halvlek
Riktigt pigg start på matchen av oss där vi gör väldigt mycket av det vi pratade om inför.
Många fina anfall och stabilt försvarsspel.
Bästa chanserna är Affes skott som räddas till hörna, Andreas skott som räddas och VIgges chans där han på en hörna petar bollen nästan i mål, men Tollered räddar på mållinjen.
Två gula i Tollered i första, Svensson efter ett långt utbrott och Mattsson.
Vi mattas lite sista 10 min.

Andra halvlek:
Några byten i paus för att hålla uppe energin och vi får utdelning i minut 52, då Andreas spelar fram Fenan som sätter dit 1-0!
Tyvärr så tappar vi boll i minut 56 och förlorar 10 dueller i rad och Tollered skjuter in 1-1!
Här nånstans är det som att matchen vänder lite till Tollereds fördel.
Vi har två kanonlägen som felaktigt blåses av för offside och Johan blir varnad i samband med en av dom.
Söderholm varnas efter tuff satsning mot Fenan.
Jonte varnad, den minns jag inte riktigt.
Emils däremot minns jag, glidtackling.
Sista 10 så är det nästan bara Tollered, vi tappar spelet totalt.
Philip gör flera ingripanden, varav två monsterräddningar där vi räknat in bortamål.

Lite blandad eftersmak. Trist att vi tappar ledning och att vi tappar spelet. Bra att vi ändå har perioder i matchen där vi spelar bra. Så länge vi orkar.
Ett steg framåt jämfört med ett par tidigare insatser trots allt men ett jätteminus med alla felpass och bolltoucher som inte sitter. Det var ingen lättspelad plan men känns faktiskt fel att skylla på det.
Nåväl, båda mötena med Tollered i år slutar alltså 1-1. Hyfsat logiskt ändå.

Matchens GaFFlar:

Philip: Gör ett par helt poänggivande räddningar, en fotparad och en där han dyker upp från ingenstans. Stabil i övrigt, fick plocka ner många inlägg den här matchen.

Andreas: Dominerar i första halvlek och bra i andra. Jobbar över stora ytor och är bra med boll och vinner boll, oerhört viktig.

Affe: Ännu en ytterst stabil insats på ytterbacken. Gör väl egentligen inga större misstag och som vanligt en riktigt bra arbetsinsats.